Citrix en Google Cloud maken de overstap naar flexibel werken eenvoudiger

Categorie:
Geplaatst door: Linda Schilperoort
Bedrijfsnaam: Citrix
Datum: mei 18, 2022

Nieuwe Citrix DaaS-oplossingen die beschikbaar zijn op Google Cloud Marketplace besparen kosten en tijd in het proces van aanschaf tot implementatie

Amsterdam, 18 mei 2022 – Citrix Systems, Inc. (NASDAQ: CTXS) en Google Cloud maken bekend dat twee nieuwe Citrix Desktop as a Service (DaaS)-oplossingen nu in de Google Cloud Marketplace aan te schaffen zijn. Daarmee maken de bedrijven hun aankondiging van vorig jaar waar, waarin ze zich uitspraken om klanten te helpen bij het omarmen en versnellen van hybride werkvormen via DaaS-oplossingen. Met de beschikbaarheid in de Google Cloud Marketplace is het nu makkelijker dan ooit voor organisaties met Citrix VDI-oplossingen om de overstap te maken naar Citrix DaaS op Google Cloud.

De timing kon ook niet beter. “Organisaties zijn bezig om snel de overstap te maken naar hybride werk. IT moet dat op een efficiënte, kosteneffectieve, veilige en flexibele manier kunnen realiseren”, zegt Carisa Stringer, Vice President Product Marketing van Citrix.

Inkoop vereenvoudigen
Dankzij Google Cloud Marketplace kunnen bedrijven snel toonaangevende oplossingen voor digitale werkplekken kopen en implementeren die veilig remote werken mogelijk maken, zoals de DaaS-oplossingen van Citrix die speciaal gebouwd zijn voor Google Cloud:

  • Citrix DaaS Standard voor Google Cloud - Speciaal voor organisaties of afdelingen die nog relatief kort bekend zijn met DaaS of VDI en behoefte hebben aan een betaalbare, maar wel complete hybride werkoplossing om snel, makkelijk en veilig virtuele apps en desktops uit te rollen.
  • Citrix DaaS Premium voor Google Cloud - Ideaal voor organisaties met bestaande VDI-investeringen die hun geïmplementeerde oplossingen willen moderniseren. De Premium-versie biedt IT-beheerders de tools voor snelle migratie en provisioning, gestroomlijnd beheer van systemen in de Google Cloud en/of on-premises, geavanceerde beveiligingsfuncties en uitzonderlijke monitoring- en cloudoptimalisatiefuncties.

De uitgaven aan Citrix DaaS die zijn gekocht via Google Cloud Marketplace tellen mee voor de Google Cloud-aanspraken van een klant en worden opgenomen in hun Google Cloud-factuur, zodat de transactie wordt vereenvoudigd tot slechts één factuur.

Voor de toekomst van werk
Citrix Systems Integrator en Google Cloud-partner Wipro kijkt uit naar het gebruik van de oplossingen om de toekomst van werk dichterbij te brengen.

"Wipro is erg enthousiast en gedreven om de DaaS-oplossing van Citrix en Google Cloud in te zetten voor een echte hybride cloudoplossing voor hybride werk", aldus Seshu Venkata, General Manager en Global Head van Wipro VirtuaDesk, Cloud en Infrastructures services.

Versneld naar de cloud
Naast dit nieuwe aanbod en het vereenvoudigde transactieproces blijven Citrix en Google Cloud tools en middelen ontwikkelen om het voor klanten eenvoudiger te maken om over te stappen van on-premises VDI-oplossingen naar DaaS met Google Cloud, waaronder:

  • Image Portability Service voor Google Cloud - Automatiseert de implementatie van een master image van een bestaande Citrix PVS/MCS-omgeving op locatie, gericht op een Citrix DaaS-bronlocatie die gehost is in Google Cloud. Zo wordt dubbel werk verminderd bij de overstap naar de cloud. Er zijn bovendien burst-to-cloud-functies voor capaciteitsbeheer, betere plannen voor disaster recovery en bedrijfscontinuïteit en gestroomlijnd image-beheer.

"De overstap naar de cloud is topprioriteit voor IT, en het vergt zorgvuldige planning en veel overwegingen", aldus Stringer. "Samen met Google zetten we ons in om oplossingen en middelen te bieden die het proces vereenvoudigen en versnellen en resultaten opleveren."

Citrix en Google Cloud helpen organisaties al meer dan een decennium om werk toegankelijker, flexibeler en veiliger te maken. Klik hier voor meer informatie over hun partnerschap en de waarde die ze kunnen leveren voor uw organisatie.Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) bouwt veilige en uniforme workspace technologie waarmee organisaties het beste uit hun mensen kunnen halen en hen overal een consistente werkomgeving kunnen aanbieden. Met Citrix krijgen gebruikers een soepele werkervaring en heeft IT een uniform platform om diverse technologieën in complexe cloudomgevingen te beveiligen, te beheren en te controleren. Meer informatie vindt u op https://www.citrix.nl/ of volg Citrix Benelux op Twitter via @citrixbenelux.

Citrix Persdesk
Linda Schilperoort
+31 (0)23 555 34 24
[email protected]
www.citrix.nl

RebeccaTaylor-Cottle
Sr. Communications Manager, EMEA, Citrix
+44 7773 626366
[email protected]

crossmenu