Rimpels bovenlip verwijderen met Botox behandeling

Categorie:
Geplaatst door: George Tokmaji
Bedrijfsnaam: Dream Clinics
Datum: december 22, 2022

Als u uw stoort aan de rimpels rond uw bovenlip, dan kunt u een rimpelbehandeling overwegen. Verticale rimpels rond de mond die zich gedurende het ouder worden ontwikkelen deze worden ook wel rokersrimpels genoemd. Deze rokersrimpels worden tijdens het tuiten van de lippen nog zichtbaarder, iets wat rokers natuurlijk geregeld doen. Bij niet rokers kunnen deze bovenlip rimpels ook ontstaan.

Wat zijn rokerslijntjes?

Heeft u last van zogenaamde rokerslijntjes? Voor veel mensen zijn de verticale rimpeltjes aan de bovenkant van de lippen een flinke ergernis. Ze maken u namelijk ouder dan u bent. Bij mensen die roken, of hebben gerookt, komen de rimpels namelijk het vaakst voor. Bij het regelmatig samentrekken van de lippen worden deze lijntjes in de bovenlip erger. Het ouder worden en zonneschade kunnen ook deze lijntjes veroorzaken. De rimpels kunnen in rust of tijdens samentrekking zijn. Door het spuiten van een kleine hoeveelheid Botox kunnen deze verminderen.

De Botox behandeling voor de rimpels rondom de bovenlip

De bovenliplijnen kunnen verzacht worden bij Dream Clinics met hyaluronzuren. De lijntjes worden stuk voor stuk oppervlakkig gevuld met een zachte filler. Botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. De arts kijkt samen met u wat de beste behandeling voor de rokerslijntjes is. Plan een consult in bij Dream Clinics in Hoofddorp (vlakbij Amsterdam! ) met een van onze cosmetische artsen, waarmee u uw wensen en verwachtingen kan bespreken. Op basis hiervan zal de arts u een passend advies geven.

crossmenu